Wanneer verschijnt Teenage Bounty Hunters seizoen 2?

Wanneer verlengt Netflix Teenage Bounty Hunters voor seizoen 2 en waar gaat het verhaal over? Gemaakt door Kathleen Jordan en geproduceerd door Jenji Kohan (Orange Is The New Black en GLOW) is Teenage Bounty Hunters een actiekomedie over de tienertweeling Blair (Anjelica Bette Fellini) en Sterling Wesley (Maddie Phillips) die werken als parttime premiejagers.

De cliffhanger aan het einde van het eerste seizoen vormt de basis voor het vervolg van het verhaal. Met zoveel van de relatie tussen Sterling en Blair die gebaseerd is op hun “twintuition”, zou dit grote gevolgen kunnen hebben voor hun relatie in seizoen 2. Dit was iets waar Fellini op zinspeelde in een interview met Entertainment Tonight. Ze zei:

“We really don’t know how this new information is gonna affect their lives…they grew up 16 years believing that they were… twins. It’s definitely going to be a journey.”

In een gesprek met Bustle besprak Phillips haar wensen voor Teenage Bounty Hunters seizoen 2. Ze zei:

“We were introduced to some new environments in the last episode especially, so I’d be really curious to see where the stories will take place location-wise and whether that world is explored a little bit more.”

Films en seriesFilms en series

Teenage Bounty Hunters seizoen 2

Netflix heeft nog geen verlenging aangekondigd voor seizoen 2 van Teenage Bounty Hunters. Seizoen 1 is opgenomen van juli tot oktober 2019 in Atlanta. Nu met de COVID-19 pandemie zijn film- en tv-producties echter op hun hoede om te snel weer op te starten en maken ze zich zorgen om de veiligheid van alle betrokkenen. Daarom kan het even duren voordat de productie op locatie in Atlanta weer op gang kan komen. Als Teenage Bounty Hunters verlengt wordt voor een tweede seizoen dan is de verwachting dat fans moeten wachten tot 2022 voordat de Wesley-tweeling terugkeert.

De zestienjarige twee-eiige tweelingzusjes Sterling (Maddie Phillips) en Blair (Anjelica Bette Fellini) Wesley rebelleren tegen hun zuidelijke gemeenschap en werken samen met ervaren premiejager Bowser Jenkins (Kadeem Hardison) voor een over-the-top avontuur. Ze duiken in de wereld van slechteriken op borgtocht en geheimen terwijl ze proberen om het drama van de middelbare school te overkomen, zoals liefde, seks en studiehal.

Teenage Bounty Hunters is gemaakt door Kathleen Jordan (American Princess), die ook de show schreef en co-executive produceerde, met Jenji Kohan, Tara Herrmann, Robert Sudduth en Blake McCormick, allemaal verbonden als uitvoerende producenten. De eerste aflevering werd geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Jesse Peretz.

De cast voor de serie bestaat uit Maddie Phillips, Anjelica Bette Fellini, Kadeem Harrison, Virginia Williams, Mackenzie Astin, Shirley Rumierk, Devon Hales en Spencer House.

Teenage Bounty Hunters is vanaf 14 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter