Wanneer verschijnt The Blacklist seizoen 7 op Videoland?

The Blacklist seizoen 7 is vanaf zaterdag 14 maart 2020 te zien op Videoland. Als eerste streamingdienst in Nederland toont Videoland dit nieuwste seizoen met wekelijks nieuwe afleveringen.

The Blacklist seizoen 7 op Videoland

Raymond “Red” Reddington (James Spader) is ontvoerd door Katarina Rostova en weet niet of hij iemand kan vertrouwen in zijn vijandige omgeving, en zo ja wie. Red wordt omgeven door oude vijanden en nieuwe bondgenoten en moet de gevaarlijkste misdadiger op de Blacklist, die alles op alles zet om achter de feiten te komen die Red geheim wil houden, één stap voor zien te blijven. Om achter die feiten te komen, weet Katarina zich op te dringen aan Elizabeth Keen (Megan Boone), die eindelijk herenigd is met haar dochter Agnes. Katarina’s aanwezigheid brengt Liz in gevaar en verandert haar relatie met Red voorgoed.

The Blacklist heeft een ​​creatieve oplossing gebruikt voor de stopzetting van de productie vanwege het coronavirus. De finale van seizoen 7, getiteld “The Kazanjian Brothers”, zal deels live-action zijn en deels een comic book-achtige animatie.

De makers van The Blacklist waren halverwege de opnames van de laatste aflevering in New York toen de productie werd stilgelegd vanwege de uitbraak van het coronavirus. Om het seizoen toch nog te kunnen afsluiten, is gekozen voor deze unieke aanpak. Aflevering 19 wordt dus voorzien van animatie, gecombineerd met de live-action-beelden die al gefilmd waren. De acteurs hebben thuis hun dialoog opgenomen, zodat de twee stijlen zo naadloos mogelijk in elkaar overlopen.

Andere rollen zijn er voor Diego Klattenhoff, Harry Lennix, Amir Arison, Mozhan Marnò en Hisham Tawfiq.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter