Wanneer verschijnt The Bold Type seizoen 5 op Videoland en Netflix?

Wanneer verschijnt The Bold Type seizoen 5? Aan alles komt een einde. The Bold Type is hier geen uitzondering op. Nadat seizoen 4 van The Bold Type werd afgebroken vanwege de COVID-19-pandemie, keert de serie terug voor een vijfde seizoen 5. Op 26 mei verschijnt het vijfde en laatste seizoen op Freeform en op Hulu zal de serie een dag later te streamen zijn.

In Nederland zijn de eerste vier seizoenen van The Bold Type te zien op Videoland en Netflix. Videoland heeft de primeur van het vijfde seizoen. De reeks bestaat uit zes nieuwe afleveringen en is vanaf 28 mei wekelijks te zien. Bekijk hieronder alvast de trailer voor de laatste reeks.

The Bold Type seizoen 5 op Videoland en Netflix

De veelgeprezen serie The Bold Type van Freeform gaat op woensdag 26 mei in première voor het vijfde en laatste seizoen. De afscheidsafleveringen van de serie vieren de reis van het trio om te worden wie ze moeten zijn. Nikohl Boosheri zal terugkeren als Adena El-Amin en Carson Kressley zal een gastrol spelen als zichzelf in de seizoenspremière.

Aan het einde van seizoen vier zaten Kat, Jane en Sutton zowel persoonlijk als professioneel aan hun grenzen bij Scarlet Magazine. Na vijf krachtige seizoenen staat het trio op het punt om te bepalen wie ze werkelijk zijn en hoe ze het beste hun stempel op de wereld kunnen drukken. Hun toekomst ziet er rooskleurig uit en hun liefde en steun voor elkaar zal nooit veranderen.

The Bold Type is geïnspireerd door het leven van Joanna Coles, chef content van Hearst Magazines. De serie onthuld een glimp van de uitzinnige levens en liefdes van diegene die verantwoordelijk waren voor het wereldwijde blad Scarlet. De opkomende generatie van Scarlet vrouwen leunt op elkaar als zij hun eigen stemmen vinden in een wereld van intimiderende leiders. Samen verkennen zij seksualiteit, identiteit, liefde en mode.

De cast bestaat uit Katie Stevens, Aisha Dee, Meghann Fahy, Sam Page, Matt Ward, Melora Hardin, Stephen Conrad Moore, Nikohl Boosheri.

De serie werd ontwikkeld door Sarah Watson en geproduceerd door Wendy Straker Hauser, Matt McGuinness, David Bernad, Joanna Coles, Brian Madden, Ruben Fleischer en Sandrine Gros d’Aillon. De reeks wordt geproduceerd door Universal Television, een divisie van Universal Studio Group, en The District.

De serie ging op 11 juli 2017 in première op de zender Freeform. Inmiddels zijn er vier seizoenen met ieder tien afleveringen beschikbaar. Vanaf 6 september zijn alle vier de seizoenen de serie The Bold Type ook te zien op Videoland.

The Bold Type seizoen 5 is vanaf 28 mei 2021 te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter