Wanneer verschijnt The Circle seizoen 2 op Netflix?

The Circle – USA seizoen 2 komt eraan! Dit seizoen is nog beter, met meer wendingen en verrassingen. Je komt meer te weten als The Circle – USA woensdag 14 april van start gaat. Nieuwe afleveringen worden op woensdag 21 april en 28 april toegevoegd en de finale op woensdag 5 mei. Bekijk hieronder alvast de trailer. Daarin maken we kennis met de nieuwe deelnemers van het realityprogramma en zien we enkele bekende gezichten.

The Circle seizoen 2 op Netflix

De realityshow speelt zich af in een gebouw waar elke deelnemer een eigen appartement heeft. Ze kunnen onderling communiceren via digitale profielen en worden geacht elkaar te ranken, waarbij de winnaar naar huis gaat met een geldprijs. Naast de Amerikaanse versie, gebaseerd op een Brits format, zijn er tevens Franse en Braziliaanse uitvoeringen.

Een nieuwe groep deelnemers deinst er niet voor terug om te chatten, te flirten, vriendschappen te sluiten en elkaar vervolgens te verraden in de strijd om de ultieme geldprijs voor de beste influencer. Maar wie doet mee als zichzelf en wie verbergt zich achter een catfish-profiel? Dat moet jij raden.

Het lijkt erop dat Chloe Veitch van Too Hot to Handle in seizoen 2 van de serie te zien is. Daarnaast maakt *NSYNC’s Lance Bass ook zijn opwachting.

The Circle seizoen 2 is vanaf 14 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter