Wanneer verschijnt The Gift seizoen 2?

The Gift (Atiye) seizoen 2 zal op 10 september op Netflix verschijnen. Dat heeft de streamer bekendgemaakt middels onderstaande video. Deze tweede Turkse Netflix Original serie is gebaseerd op het boek Dünyanın Uyanışı van Şengül Boybaş. De reeks werd geschreven door Jason George en Nuran Evren Şit.

The Gift seizoen 2

In Istanboel begint een kunstenares aan een persoonlijke reis waarin ze universele geheimen van een Anatolische archeologische site en de link naar haar verleden ontdekt. The Gift vertelt het verhaal van een jonge kunstenares genaamd Atiye. Haar leven verandert plots op het ogenblik dat er een mysterieus symbool wordt ontdekt bij een archeologische opgraving in Göbeklitepe.

De cast van The Gift bestaat uit Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun, Metin Akdülger, Civan Canova, Basak Koklukaya, Tim Seyfi.

The Gift is geproduceerd door OG Medya uit Turkije voor Netflix. Het is de tweede Turkse tv-serie dat op de streaminggigant te zien is. Het eerste seizoen bestaat uit 8 afleveringen en is sinds 27 december 2019 beschikbaar op Netflix.

De reeks is geregisseerd door Ozan Aciktan en Gonenc Uyanik en is een bewerking van de roman The Awakening of The World door Şengül Boyba.

The Gift seizoen 2 zal op 10 september op Netflix te zien zijn.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter