Wanneer verschijnt The Irregulars seizoen 2?

Slechts nieuws voor fans die zitten te wachten op The Irregulars seizoen 2! Netflix heeft de detective-dramaserie The Irregulars na slechts één seizoen geannuleerd, dat meldt Deadline. De serie was gebaseerd op het werk van Sir Arthur Conan Doyle en geproduceerd door Drama Republic, het bedrijf achter andere projecten zoals Doctor Foster en Black Earth Rising.

De serie, die dit jaar op 26 maart in première ging, volgde de avonturen van een bende straattieners in Victoriaans Londen die gemanipuleerd worden om misdaden op te lossen voor de sinistere Doctor Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, Sherlock Holmes. Ondanks dat de serie het relatief goed doet voor Netflix, zal de serie dus niet worden voortgezet.

The Irregulars seizoen 2

Er is een hoop niet pluis in Victoriaans Londen. Er worden verschrikkelijke moorden gepleegd. Een bende verwarde tieners wordt gemanipuleerd om mysterieuze misdaden waar bovennatuurlijke krachten bij betrokken zijn op te lossen voor de sinistere dokter Watson en zijn geheimzinnige zakenpartner, de ongrijpbare superdetective Sherlock Holmes. Een van de tieners, het jongere zusje van de leider, blijkt zelf over paranormale gaven te beschikken en maakt daar dankbaar gebruik van.

The Irregulars is een Brits-Amerikaanse misdaaddrama ontwikkeld door Drama Republic voor Netflix. Het is gebaseerd op het werk van Sir Arthur Conan Doyle en toont de Baker Street Irregulars die voor Dr. Watson werken en Londen redden van bovennatuurlijke elementen.

De cast bestaat uit namen als Henry Lloyd-Hughes als Sherlock Holmes, Royce Pierreson als Dr Watson, Clarke Peters als Linen Man, Thaddea Graham als Bea, Darci Shaw als Jessie, Jojo Macari als Billy, McKell David als Spike, Harrison Osterfield als Leopold en Aidan McArdle als Lestrade.

De serie werd geproduceerd door Drama Republic en geschreven en geproduceerd door Tom Bidwell. Het werd geproduceerd door Rebecca Hodgson met regisseurs als Johnny Allan, Joss Agnew en Weronika Tofilska.

The Irregulars is sinds 26 maart 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter