Wanneer verschijnt The New Legends of Monkey seizoen 3?

Seizoen 2 van The New Legend’s of Monkey is op 7 augustus 2020 uitgebracht op Netflix. Hoewel je kunt verwachten dat de serie voor het volgende seizoen wordt verlengd, is het onduidelijk wanneer de productie van The New Legends of Monkey seizoen 3 zou starten. Vanwege de aanhoudende pandemie zijn de meeste producties in de entertainmentindustrie tot stilstand gekomen en is het op dit moment nog onduidelijk wat de releasedatum is. Hou de pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

The New Legends of Monkey seizoen 3

Monkey, Pigsy, Sandy en de jonge monnik Tripitaka zetten hun zoektocht voort om de rollen van wijsheid te verzamelen en contact te maken met de rebellengoden in het westen. Monky en zijn vrienden voelen zich redelijk zelfverzekerd en leren dat zelfgenoegzaamheid een slechte minnares is wanneer de demonen er op de een of andere manier in slagen de rollen van hen te stelen. De demonen lijken voor het grootste deel in de ban te zijn van de poppenspeler Hagfish.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chai Hansen, Luciane Buchanan, Josh Thomson, Emilie Cocquerel.

The New Legends of Monkey is een Nieuw-Zeelandse serie geïnspireerd op Monkey, een Japanse productie uit de jaren 70 en 80 die een cultstatus kreeg in Nieuw-Zeeland, Australië, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Afrika. De Japanse productie was gebaseerd op de 16e-eeuwse Chinese roman Journey to the West. De serie is een internationale co-productie tussen de Australian Broadcasting Corporation, de Nieuw-Zeelandse TVNZ en de in Amerika gevestigde wereldwijde SVOD-streamingdienst Netflix. Het eerste seizoen, bestaande uit tien afleveringen, ging in première op het ABC Me televisiekanaal van de Australian Broadcasting Corporation in Australië op 28 januari 2018 en verscheen later buiten Australië en Nieuw-Zeeland op Netflix. The New Legends of Monkey seizoen 2 is sinds 7 augustus te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter