Wanneer verschijnt The Protector seizoen 4?

Wie zal er uiteindelijk winnen? Daar kom je alleen achter als je teruggaat naar het begin van het verhaal! The Protector seizoen 4 is vanaf 9 juli te zien op Netflix. Dat heeft de streamer bekend gemaakt. De trailer is hieronder te bekijken.

The Protector seizoen 4

In de serie volgen we Hakan Demir (Çağatay Ulusoy) waarvan zijn leven op zijn kop komt te staan als zijn adoptievader wordt vermoord. Daarna ontmoet hij Kemal en Zeynep, de Loyal Ones die onderdeel zijn van een eeuwenoude geheime orde met als taak om Instabul vrij te houden van de Immortals. Hakan is een protector en hij is de enige die een Immortal kan vermoorden. In het eerste seizoen moest hij het opnemen tegen de Immortal Faysal (Okan Yalabık) die het bloed van Hakan nodig had om zijn vrouw weer te laten leven. In het tweede seizoen waren alle Immortals weer levend en blijkt ook dat Hakan een broer heeft die aan de kant van de Immortals staat: Hij laat een virus los in Istanbul.

De hoofdrollen worden gespeeld door Çagatay Ulusoy, Ayça Aysin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabik, Mehmet Kurtulus, Yurdar Okur, Fatih Dönmez, Mehmet Yilmaz Ak, Defne Kayalar.

The Protector is een Turkse televisieserie en de eerste Turkse Original van Netflix. The Protector is ook bekend onder de Turkse naam Hakan: MuhafızThe Protector verscheen op 14 december 2018 op Netflix met 10 afleveringen in seizoen 1. Vlak voor de release voor seizoen 1 werd bekendgemaakt dat het verhaal vervolgd zal worden. Seizoen 2 is in april 2019 uitgebracht en op 6 maart 2020 kwam seizoen 3 beschikbaar op Netflix.

The Protector seizoen 4 is vanaf 9 juli te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter