Wanneer verschijnt The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star?

Wanneer verschijnt The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star? Terwijl de uitzendingen in de Verenigde Staten nog in volle gang zijn, zal de eerste aflevering op 16 april al op Disney+ Star verschijnen. Vanaf nu verschijnt er wekelijks op vrijdag een nieuwe aflevering.

Het nieuwe seizoen draait om de gevolgen van de COVID-19 pandemie. Flashbacks naar het begin van de crisis toont de heldendaden van de artsen en de tol die het virus bij Chastain Memorial eist. Bekijk hieronder alvast een trailer.

The Resident seizoen 4 op Disney Plus Star

The Resident gaat over een strenge, briljante dokter, Conrad Hawkins, die een idealistische jonge co-assistent, Devon Pravesh, op zijn eerste dag laat zien wat er zich écht achter de gordijnen van het ziekenhuis afspeelt. Hij laat hem zowel de goede als slechte kanten van de moderne geneeskunde zien. Levens kunnen worden gered of verloren, maar verwachtingen zullen altijd worden verbrijzeld. Devon komt er dan ook achter dat het werken in een ziekenhuis in de werkelijkheid anders is dan hoe hij het zich had voorgesteld. Samen met Conrad en het overige personeel proberen ze er echter het beste van te maken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Matt Czuchry, Emily VanCamp, Manish Dayal, Shaunette Renée Wilson, Bruce Greenwood, Moran Atias, Merrin Dungey, Melina Kanakaredes, Malcolm-Jamal Warner, Glenn Morshower, Jane Leeves, Morris Chestnut, Jessica Lucas.

The Resident is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender FOX. Het is gemaakt door Amy Holden Jones, Hayley Schore en Roshan Sethi, en het is gebaseerd op het boek Unaccountable van Marty Makary.  De serie ging in première op 21 januari 2018.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter