Wanneer verschijnt The Restaurant seizoen 3 op Netflix?

Sinds Netflix besloot om de eerste seizoenen van de Zweedse dramaserie The Restaurant (Vår tid är nu) in het aanbod op te nemen is het wachten op het vervolg. Deze is al uitgebracht, maar de vraag blijft, wanneer verschijnt The Restaurant seizoen 3 op Netflix? Nu is bekend geworden dat seizoen 3 vanaf 3 september te zien zal zijn op Netflix.

The Restaurant is een Zweeds familiedrama die zich afspeelt in één van de populairste restaurants (Djurgårdskällaren) in naoorlogse Stockholm.

The Restaurant seizoen 3 op Netflix

In het eerste seizoen van The Restaurant worden de jaren 1945 tot 1950 belicht, in het tweede seizoen 1955 tot 1962. Het derde seizoen van The Restaurant is in Zweden eind 2019 uitgezonden. Hierin zijn de jaren 1968 tot 1971 belicht, waarin politieke en maatschappelijke veranderingen een grote rol speelden.

The Restaurant seizoen 3 begint in 1968, een progressief tijdperk in het nachtleven van Stockholm. Nina staat op het punt om een gloednieuwe nachtclub te openen met de hulp van haar vastberaden dochter Christina. Gustaf steunt hen, maar Peter en zijn vrouw Ester zien deze plannen als een bedreiging voor hun eigen club. Maggan streeft haar politieke carrière na, aangemoedigd door haar vriendin Britt Gahn. Maar zowel haar carrière als hun vriendschap staan op het spel wanneer Maggans ex, Lily, weer opduikt in haar leven.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Adam Lundgren, Mattias Nordkvist.

De reeks is ontwikkeld door ontwikkeld door Ulf Kvensler, Johan Rosenlind en Malin Nevander.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter