Wanneer verschijnt The Restaurant seizoen 4 op Netflix?

Wanneer verschijnt The Restaurant seizoen 4 op Netflix? De eerste twee seizoenen van de Zweedse dramaserie The Restaurant (Vår tid är nu) zijn sinds eind december 2019 te bekijken op de streamingsdienst. Het derde seizoen verscheen in september 2020. Nu is bekend geworden dat seizoen 4 van The Restaurant 1 juni 2021 naar Netflix zal komen.

The Restaurant is een Zweeds familiedrama die zich afspeelt in één van de populairste restaurants (Djurgårdskällaren) in naoorlogse Stockholm. Begon de serie vlak na de Tweede Wereldoorlog, in het derde seizoen waren we al in de jaren 1968-1971 aanbeland. Het vierde seizoen is een special van vier afleveringen en ligt de focus opnieuw op Nina en Calle.

The Restaurant seizoen 4 op Netflix

In het eerste seizoen van The Restaurant worden de jaren 1945 tot 1950 belicht, in het tweede seizoen 1955 tot 1962. Het derde seizoen van The Restaurant is in Zweden eind 2019 uitgezonden. Hierin zijn de jaren 1968 tot 1971 belicht, waarin politieke en maatschappelijke veranderingen een grote rol speelden.

Zomer 1951, de Löwander familie houdt een restaurant in Stockholm open. Hun dochter Nina had ooit een gepassioneerde relatie met de kok, Calle. Beiden zijn nu getrouwd. In het licht van de zomernachten flakkert hun liefde opnieuw op. Maar willen ze beiden de prijs betalen om hun harten te volgen? Is het echt zo dat liefde alles overwint? Of verwoest het net alles? The Restaurant is een van de grootste Scandinavische drama’s van afgelopen jaren. Deze special (4 afleveringen) neemt ons mee naar het Zweden van toen en het liefdesverhaal tussen Nina, de socialite, en de keukenhulp Calle.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Adam Lundgren, Mattias Nordkvist.

De reeks is ontwikkeld door ontwikkeld door Ulf Kvensler, Johan Rosenlind en Malin Nevander.

The Restaurant seizoen 4 verschijnt 1 juni op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter