Wanneer verschijnt The Wilds seizoen 2?

Amazon Prime Video heeft The Wilds seizoen 2 aangekondigd, een nieuw seizoen voor het survivaldrama. Deze vernieuwing komt meer dan een week nadat de serie zijn eerste seizoen met 10 afleveringen debuteerde. Wanneer het tweede seizoen van de serie verschijnt is nog niet bekend. De aankondigingsvideo kun je hieronder bekijken!

In The Wilds stort een vliegtuig vol tienermeiden neer op een onbewoond eiland, en de overlevenden moeten al hun survivalskills inzetten om te overleven.

The Wilds seizoen 2

The Wilds volgt een groep tienermeiden met verschillende achtergronden. De meisjes stranden op een verlaten eiland na een vliegtuigcrash en moeten vechten om te overleven. De schipbreukelingen leren steeds meer over elkaar, de geheimen die ze bewaren en de trauma’s die ze allemaal hebben doorstaan. Er is echter één twist aan dit spannende drama… deze meisjes zijn niet toevallig op dit eiland terecht gekomen.

In de serie speelt naast de bekende Rachel Griffiths, een mix van bekende en nieuwe gezichten zoals Sophia Ali, Shannon Berry, Jenna Clause, Reign Edwards, Mia Healey, Helena Howard, Erana James, Sarah Pidgeon, David Sullivan en Troy Winbush.

The Wilds is mede geproduceerd door Amazon Studios en ABC Signature, onderdeel van Disney Television Studios. Sarah Streicher (Daredevil) heeft de serie gemaakt en dient ook als uitvoerend producent samen met Amy B. Harris (Sex and the City en The Carrie Diaries), Jamie Tarses (Happy Endings) en Dylan Clark (The Batman en Bird Box).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter