Wanneer verschijnt Thor: Love and Thunder op Disney Plus Nederland?

De bioscoopfilm Thor: Love and Thunder verschijnt op 8 september 2022 op Disney Plus Nederland. Dat heeft de streamer bekendgemaakt. Deze datum werd  eerder door Disney omgedoopt tot ‘Disney Plus Day’. Op die dag verschijnt onder meer de nieuwe miniserie over het leven van Mike Tyson, plus de door Robert Zemeckis geregisseerde remake van Pinocchio.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

Thor Love and Thunder Disney Plus

Thor: Love and Thunder op Disney Plus Nederland

In de film is Thor (Chris Hemsworth) op een reis zoals hij nog nooit heeft meegemaakt: een zoektocht naar innerlijke vrede. Maar zijn pensionering wordt onderbroken door een galactische moordenaar die bekend staat als Gorr the God Butcher (Christian Bale), die de uitroeiing van de goden nastreeft. Om de dreiging te bestrijden, roept Thor de hulp in van koning Valkyrie (Tessa Thompson), Korg (Taika Waititi) en ex-vriendin Jane Foster (Natalie Portman), die – tot Thors verbazing – op onverklaarbare wijze zijn magische hamer Mjolnir, hanteert als de Machtige Thor. Samen beginnen ze aan een schrijnend kosmisch avontuur om het mysterie van de wraak van de God Butcher te ontrafelen en hem te stoppen voordat het te laat is.

Thor: Love and Thunder is geregisseerd door Taika Waititi (Jojo Rabbit) op basis van een script dat mede is geschreven door hem en Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great) en is het vervolg op het enorm succesvolle Thor: Ragnarok uit 2017. Oscarwinnares Natalie Portman keert terug als Jane en zal nu de machtige Mjolnir hanteren. Chris Hemsworth en Tessa Thompson zullen terugkeren als respectievelijk Thor en Valkyrie. Academy Award-winnaar Christian Bale (The Dark Knight-trilogie) zal de belangrijkste antagonist in de film spelen. De vrouwelijke Thor-verhaallijn is gebaseerd op Jason Aarons run op “The Mighty Thor”, waarin een door kanker geteisterde Jane Foster de mantel en krachten van Thor overneemt.

De film zal ook een aantal oudgedienden van het Marvel Cinematic Universe bevatten, zoals Jaime Alexander als Sif, Jeff Goldblum als Grandmaster, Taika Waititi als Korg en Guardians of the Galaxy-acteurs Chris Pratt als Peter Quill, Karen Gillan als Nebula en Vin Diesel als Groot. Dankzij eerdere setfoto’s is ook onthuld dat Matt Damon, Sam Neill en Luke Hemsworth opnieuw zullen terugkeren voor cameo-rollen samen met Melissa McCarthy en Russell Crowe.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter