Wanneer verschijnt Time seizoen 2 op BBC?

Wanneer verschijnt Time seizoen 2? De serie verscheen op BBC One en iPlayer op 6 juni, maar keert het drama terug voor een nieuw seizoen of is het een eenmalige miniserie?

Time heeft hoofdrollen voor Sean Bean en Stephen Graham. De driedelige serie volgde Mark Cobden (Bean), een voormalige leraar die nu een gevangenisstraf uitzit door gevaarlijk rijgedrag, en gevangenisbewaker Eric McNally (Graham).

Ondanks dat Time werd aangekondigd als een beperkte serie, schreven kijkers na de finale op social media over het vooruitzicht van een tweede seizoen. Wie wil er tenslotte niet weten wat er met McNally gebeurt terwijl hij als gevangene zijn weg door het gevangenissysteem navigeert?

Helaas hebben noch de BBC noch bedenker Jimmy McGovern iets laten vallen over de terugkeer van de serie. Maar aangezien deze in de eerste week 8,4 miljoen keer bekeken werd (waardoor het het grootste nieuwe drama van de BBC van 2021 is), is er nog hoop.

Op het moment van schrijven is nog niet bekend of Time terugkeert voor seizoen 2. Frustrerend genoeg blijft de toekomst van BBC One serie onduidelijk. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Serie Time seizoen 2

Mark Cobden (Sean Bean) belandt in de gevangenis, waar hij snel moet leren hoe daar te overleven. De cipier op zijn afdeling is de plichtsgetrouwe Eric McNally (Stephen Graham). Wanneer een gedetineerde een zwakke plek bij Eric ontdekt, staat Eric voor een onmogelijke keuze.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sean BeanStephen Graham, Siobhan Finneran, Sue Johnston, Hannah Walters, David Calder, Nadine Marshall, Michael Socha, Aneurin Barnard, Jack McMullen en James Nelson-Joyce.

De serie is geschreven door Jimmy McGovern. Hij was ook verantwoordelijk voor series als Cracker en Accused. Lewis Arnold tekendevoor de regie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter