Wanneer verschijnt Toy Boy seizoen 2 op Netflix?

Toy Boy seizoen 2 moet op 11 februari 2022 te zien zijn op streamingdienst Netflix. De Spaanse serie kende in Spanje een slecht begin, maar kreeg door Netflix een nieuw leven. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Toy Boy seizoen 2

De reeks gaat over Hugo, een stripper die dankzij zijn jeugd en aantrekkelijkheid erin geslaagd is een zorgeloos leven te leiden. Alles was voor hem verdraaid toen hij na een overmatig nachtfeest wakker werd in een zeilboot naast het lijk van de echtgenoot van zijn geliefde, Macarena, die hem naar de gevangenis zal brengen. Na zeven jaar gevangenisstraf ontmoet hij Triana, een jonge advocaat die namens verborgen en machtige belangen zijn voorlopige vrijlating krijgt.

Toy Boy is een Spaanse dramaserie van de zender Atresplayer Premium. De serie ging in première op 8 september 2019 met tegenvallende kijkcijfers. Toen Netflix de reeks overnam kreeg deze meteen meer populariteit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jesús Mosquera, Cristina Castaño, María Pedraza, José de la Torre, Carlo Costanzia, Raudel Raúl Martiato, Juanjo Almeida, Álex González, Federica Sabatini, Pedro Casablanc, María Pujalte, Adelfa Calvo, José Manuel Seda, Miriam Díaz Aroca, Michele Morrone.

Het seizoen wordt geproduceerd door Atresmedia TV in samenwerking met Plano a Plano. De uitvoerende producenten zijn Montse García, César Benítez, Emilio Amaré en Emilio A. Pina, samen met Pablo Roa en Fernando Sancristóbal. Fran Carballal, Nerea Gil, Enrique Lojo, Pablo Manchado en Verónica Marzá zullen schrijven voor het seizoen. Javier Quintas zal dit seizoen ook regisseren en wordt vergezeld door regisseur Laura M. Campos.

Toy Boy seizoen 2 is vanaf 11 februari te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter