Wanneer verschijnt Transplant seizoen 3?

Wanneer verschijnt Transplant seizoen 3? De serie is vernieuwd voor een derde seizoen door CTV. Seizoen twee wordt volgende maand uitgezonden op NBC. De serie volgt het personeel van het drukke York Memorial Hospital in Toronto.

CTV heeft vandaag aangekondigd dat het Canada’s meest bekeken originele dramaserie Transplant heeft vernieuwd voor een derde seizoen. Geproduceerd door Sphere Media in samenwerking met CTV en Universal International Studios, een divisie van Universal Studio Group. Seizoen 3 van het drama bestaat uit 13 afleveringen.

De opnames van seizoen 3 zullen plaatsvinden in Montréal, met Hamza Haq die zijn rol opnieuw vertolkt als Dr. Bashir Hamed – een getalenteerde arts en Syrische vluchteling die naar Canada vluchtte en een tweede kans kreeg bij Emergency Medicine in het York Memorial Hospital in Toronto.

De serie blijft resoneren met het publiek in heel Canada. Transplant heeft ook internationaal succes gehad, omdat het werd omarmd door Amerikaanse kijkers op NBC. Daarnaast is het drama ook gelanceerd in het VK, Australië, Spanje, Duitsland en bij ons op FOX Nederland.

Justin Stockman, vicevoorzitter, inhoudsontwikkeling en -programmering, Bell Media, zei:

“Viewers around the world have embraced TRANSPLANT, and we look forward to bringing this exceptional cast back as we continue to tell the stories of York Memorial Hospital. With our partners at Sphere Media and Universal International Studios, Canadians can look forward to more of the emotional and gripping narratives they have come to love.”

Jocelyn Deschênes, President en Chief Executive Producer International bij Sphere Media, vertelde:

“It is once again an immense privilege for us to continue the TRANSPLANT adventure with such great partners as Bell Media and Universal International Studios. TRANSPLANT has touched the hearts of many viewers around the world and we’re confident that Season 3 will grasp their attention even more.”

Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen precies van start zal gaan. In Nederland is Transplant te zien bij FOX. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Transplant seizoen 3

Dr. Bashir Hamed, een Syrische arts met beproefde vaardigheden op het gebied van spoedeisende geneeskunde, neemt de moeilijke beslissing om zijn land te ontvluchten en een nieuw leven op te bouwen in Canada met zijn jongere zus Amira. Bash probeert zich door een nieuwe omgeving te navigeren nadat hij een felbegeerde residentie heeft verdiend op de afdeling spoedeisende hulp van een van de beste ziekenhuizen in Toronto, York Memorial.

Het tweede seizoen zal beginnen waar het eerste seizoen eindigde. De artsen zijn aan het bijkomen van het nieuws dat Dr. Bishop een ernstige beroerte heeft gehad. Tegelijkertijd is er iemand uit het verleden van Bash opgedoken, een mede-Syrische vluchteling die al dan niet een romantische band met Bash heeft. Natuurlijk zijn er vragen over enkele van de andere personages. Zullen Bash en Mags hun relatie naar een hoger niveau tillen? Zal June de functie van Chief Resident aanvragen en krijgen? Wat is er aan de hand met Theo en zijn vrouw?

De hoofdrollen worden gespeeld door Hamza Haq, Laurence Leboeuf, Ayisha Issa, Jim Watson, Sirena Gulamgaus, Torri Higginson, Grace Lynn Kung, Sugith Varughese, Linda E. Smith, Kenny Wong, John Hannah, Gord Rand en Nora Guerch.

Transplant is een Canadese medische dramaserie van de zender CTV. De serie ging in première op 26 februari 2020. Het drama werd bedacht door Joseph Kay. Sphere Media produceert de serie in samenwerking met CTV en de NBCUniversal International Studios van Universal Studio Group. Schepper Joseph Kay executive produceert samen met Jocelyn Deschenes, Bruno Dube, Randy Lennox, Virginia Rankin, Jeremy Spry en Tara Woodbury.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter