Wanneer verschijnt Tribes of Europa seizoen 2?

Wanneer verschijnt Tribes of Europa seizoen 2 op Netflix? Hier is alles wat we tot nu toe weten van van Tribes of Europa seizoen 2. De Duitse serie werd oorspronkelijk uitgebracht in februari 2021 en volgt drie broers en zussen die proberen te overleven in een dystopische samenleving. De eerste zes afleveringen spelen zich af in 2074. De Duitse sciencefiction serie is geregisseerd door Philip Koch en Florian Baxmeyer.

Het einde van de Tribes of Europa heeft fans ook doen speculeren over de mogelijkheid van het tweede seizoen van deze serie. De streamingdienst Netflix heeft echter geen officiële aankondiging gedaan met betrekking tot de verlenging. Netflix staat erom bekend enkele maanden te wachten voordat een officiële aankondiging gedaan wordt over de verlenging van een serie. Als de reeks wordt verlengd voor seizoen 2, zal deze niet vóór 2022 op het platform verschijnen. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Tribes of Europe Netflix

Tribes of Europa seizoen 2

Het is 2074 en na een mysterieuze wereldramp woedt er een oorlog tussen de stammen die zich te midden van de ruïnes in Europa hebben gevormd. Twee broers en een zus van de vreedzame Origines-stam – Kiano (Emilio Sakraya), Liv (Henriette Confurius) en Elja (David Ali Rashed) – worden van elkaar gescheiden en daardoor gedwongen hun eigen weg te vinden in een hevig gevecht om de toekomst van het nieuwe Europa.

De cast bestaat uit namen als Henriette Confurius, Oliver Masucci, David Ali Rashed, Emilio Sakraya, Melika Foroutan, Alain Blazevic.

Tribes of Europe werd bedacht door Philip Koch, die in 2010 zijn debuut maakte met het gevangenisdrama Picco. De reeks bestaat uit zes afleveringen. Deze Netflix Original serie werd geregisseerd door  Philip Koch en Florian Baxmeyer. Samen met Benjamin Seller schreven zij ook het script.

Tribes of Europa is sinds 19 februari 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter