Wanneer verschijnt Vera seizoen 10?

Vera is één van de langst lopende detective-series van Groot-Brittannië. Vanaf 19 juni is Vera seizoen 10 te zien bij NPO2. In het tiende seizoen krijgt inspecteur Vera Stanhope opnieuw een paar pittige zaken voor de kiezen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Vera seizoen 10

De titel van deze Britse detectiveserie is ook de voornaam van de hoofdpersoon: Vera Stanhope. Als hoofdinspecteur van politie houdt zij zich bezig met het oplossen van misdrijven in en rond de stad Noord-Engelse stad Newcastle. Vera is een eigenzinnig type dat geen boodschap heeft aan uiterlijkheden. Ze is erg op zichzelf, gefocust op haar werk en drinkt af en toe graag een glaasje. In haar dagelijks werk is ze vaak humeurig en kan ze sarcastisch uit de hoek komen, maar haar collega’s waarderen haar lef, intelligentie en eerlijkheid. Dat betekent niet dat het altijd even makkelijk is om voor Vera te werken. Haar collega’s zijn regelmatig het slachtoffer van haar onberekenbare temperament…

In het tiende seizoen van Vera onderzoeken hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team weer vier complexe, tragische en intrigerende moordzaken.

De hoofdrollen in de serie zijn er voor Brenda Blethyn, Riley Jones, Jon Morrison, Kenny Doughty, Ibinabo Jack, Paul Kaye.

Vera is een Britse detective-politieserie gebaseerd op de boeken van de misdaadauteur Ann Cleeves. Vanaf 19 juni is Vera seizoen 10 te zien op NPO 2 en NPO Start.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter