Wanneer verschijnt WandaVision seizoen 2?  

Fans die hopen op WandaVision seizoen 2, worden wellicht teleurgesteld. Dat betekent niet dat de hoop helemaal moet worden opgegeven. Marvel-hoofd Kevin Feige sprak onlangs over de mogelijkheid om de serie voort te zetten tijdens een Q&A sessie bij de Television Critics Association Winter Press Tour. Voorlopig wordt de Disney Plus serie een one-and-done. Hij zei:

“I’ve been at Marvel too long to say a definite no or yes to anything, in regards to another season of WandaVision.”

Hij voegde toe dat Elizabeth Olson vanuit WandaVision rechtstreeks zal gaan naar het Doctor Strange-vervolg Doctor Strange and the Multiverse of Madness. Het is al een tijdje bekend dat Olsen’s Wanda Maximoff / Scarlet Witch een rol zal spelen in de film, hoewel de aard van haar rol mysterieus blijft. Overigens blijft ook de plot van de film voorlopig onduidelijk.

Deze nieuwe live-action MCU-shows op Disney Plus sluiten nauw aan bij de films. Dat was niet het geval bij eerdere series van Marvel Television, zoals Agents of S.H.I.E.L.D. Omdat het MCU een groot, onderling verbonden geheel is, is een seizoen 2 misschien niet altijd logisch. Die verhalen kunnen ergens anders doorgaan. Dat lijkt het geval te zijn bij WandaVision. Kevin Feige zei echter dat sommige shows inderdaad meer dan één seizoen zullen krijgen:

“The fun of the MCU is obviously all the crossover we can do between series, between films. So it will vary based on the story. Sometimes it will go into a season 2, sometimes it will go into a feature and back into a series. Sometimes, and yet to be announced, we’re thinking of and planning second seasons for some of the upcoming series.”

WandaVision seizoen 2

WandaVision speelt zich af in de jaren vijftig en volgt het verhaal van de superhelden Scarlet Witch en Vision, gespeeld door Elizabeth Olson en Paul Bettany. De serie combineert de stijl van klassieke sitcoms met het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff en Vision – twee superkrachtige wezens die hun ideale leven in een buitenwijk leiden – beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt.

Jac Schaeffer (Captain Marvel) fungeert als producer, showrunner en hoofdschrijver van de serie. Matt Shakman regisseert de serie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter