Wanneer verschijnt War of the Worlds seizoen 3?

Fox heeft War of the Worlds seizoen 3 aangekondigd. Dit gebeurde nog voordat het tweede seizoen van start is gegaan. Wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen is nog niet bekend.

Deze eigentijdse thriller, gebaseerd op de klassieke roman van H.G. Wells, speelt zich af in het moderne Europa, waar de mensheid wordt uitgeroeid door een alien invasie en volgen we de overlevenden. Vorig jaar werd bekend dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. Deze serie was één van de eerste die er in slaagde om de productie op te pakken nadat ze moesten stoppen vanwege de Coronacrisis.

War of the Worlds seizoen 3

Als astronomen een geluidsfragment vanuit een ander heelal waarnemen is het bewijs van intelligent buitenaards leven geleverd. De wereld wacht vol spanning op verder contact. Binnen enkele dagen wordt de mensheid bijna volledig van de kaart geveegd door een alles verwoestende aanval; kleine groepjes overlevenden blijven achter in een angstaanjagende verlaten wereld.

Opgejaagd door aliens stellen ze de brandende vraag-wie zijn deze buitenaardse wezens en waarom zijn zij vastbesloten om de mensheid uit te roeien? Emotioneel,cinematografisch en in karakter geworteld, brengt War of the Worlds een unieke combinatie van menselijk drama en de beste sciencefiction. Dit is een verhaal van gewone mensen in buitengewone omstandigheden, maar zij zijn meer dan enkelslachtoffers in een brute oorlog. Gaandeweg wordt duidelijk dat de aanval niet willekeurig is.

Seizoen twee van War of the Worlds gooit het leven van de personages nogmaals overhoop, wanneer zij ontdekken dat de indringers mogelijk van menselijke aard kunnen zijn. Er wacht hen een spannende strijd om de planeet terug te veroveren. Voor sommigen zal de pure wanhoop om te overleven hen doen overwegen één van hun eigen mensen op te offeren.

Er zijn rollen voor onder andere Gabriel Byrne, Daisy Edgar Jones, Léa Drucker, Natasha Little, Stéphane Caillard, Adel Bencherif, Ty Tennant, Stephen Campbell Moore, Bayo Gbadamosi, Aaron Heffernan en Emilie de Preissac.

De serie werd bedacht door Howard Overman (Dirk Gently) en geproduceerd door het Emmy Award-winnende team, Johnny Capps en Julian Murph. De serie is een samenwerking tussen CANAL+ en Fox Networks Group, Europa & Afrika. Voor het tweede seizoen keert regisseur Richard Clark direct terug voor de eerste vier afleveringen, terwijl Ben A. Williams zich aansluit vanaf aflevering 5.

War of the Worlds seizoen 2 is vanaf 20 mei 2021 te zien bij FOX. Première gemist op FOX? Kijk dan vanaf 21 mei elke week de afleveringen van War of the Worlds op Disney Plus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter