Wanneer verschijnt Workin’ Moms seizoen 5 op Netflix?

Workin’ Moms seizoen 5 verschijnt 15 juni op Netflix. In de komedieserie combineren vier vrouwen liefde, carrière en kinderen. Ze ondersteunen en dagen elkaar uit en proberen elkaar niet te veroordelen als het leven even tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis is, de kans op een goede baan, postnatale depressie, of een ongeplande zwangerschap – ze bekijken het goede en het slechte met gratie en humor. Bekijk hieronder de trailer.

Workin’ Moms seizoen 5

De serie volgt de levens van vier vrouwen terwijl ze een balans vinden tussen liefde, carrières en ouderschap. In elkaar treffen ze ondersteuning en uitdaging, ook als het leven tegenzit. Of het nu een identiteitscrisis, een kans op een grote baan, een post-partumdepressie of een ongeplande zwangerschap betreft – ze confronteren zowel het goede als het slechte met een fijne houding en humor. De onbevreesde Kate heeft haar gebreken en moet keuzes maken over lastige kwesties die haar thuis of het leven betreffen. Ze rekent op haar beste vriendin Anne, een ‘no-nonsense’ psychiater en moeder van twee kinderen. De charmante en onvoorspelbare Frankie fleurt elk duister moment op terwijl ze worstelt met haar eigen instabiliteit en relatieproblemen. Ten slot is er de lieve meid Jenny, die in het verleden bij een studentenclub voor vrouwen zat. Samen confronteren de vriendinnen de realiteit van wat het inhoudt een werkende moeder te zijn.

De vier hoofdrollen worden gespeeld door Catherine Reitman, Jessalyn Wanlim, Dani Kind en Juno Rinaldi.

Workin’ Moms is een Canadese komedieserie van de zender CBC. De serie ging in première op 10 januari 2017. Reitman bedacht de reeks samen met haar man Philip Sternberg. De actrice, scenarist, regisseur en producent trad in de voetsporen van haar vader Ivan Reitman (Ghostbusters) en haar broer Jason Reitman (Up in the Air).

Workin’ Moms seizoen 5 is vanaf 15 juni te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter