War of the Worlds serie | Vanaf 3 november te zien bij FOX

Je hebt de afgelopen dagen wellicht wat het vreemde geluiden en video’s voorbij zien komen. Dit was onderdeel van een stunt voor de promotie van de FOX serie War of the Worlds. De achtdelige dramaserie is gebaseerd op de klassieke roman van H.G. Wells, maar compleet anders. Deze eigentijdse thriller speelt zich af in het moderne Europa, waar de mensheid wordt uitgeroeid door een alien invasie en volgen we de overlevenden. War of the Worlds gaat op 3 november in première op FOX.

War of the Worlds serie

Als astronomen een geluidsfragment vanuit een ander heelal waarnemen is het bewijs van intelligent buitenaards leven geleverd.De wereld wacht vol spanning op verder contact. Binnen enkele dagen wordt de mensheid bijna volledig van de kaart geveegd door een alles verwoestende aanval; kleine groepjes overlevenden blijven achter in een angstaanjagende verlaten wereld.

Opgejaagd door aliens stellen ze de brandende vraag-wie zijn deze buitenaardse wezens en waarom zijn zij vastbesloten om de mensheid uit te roeien? Emotioneel,cinematografisch en in karakter geworteld, brengt War of the Worlds een unieke combinatie van menselijk drama en de beste sciencefiction. Dit is een verhaal van gewone mensen in buitengewone omstandigheden, maar zij zijn meer dan enkelslachtoffers in een brute oorlog. Gaandeweg wordt duidelijk dat de aanval niet willekeurig is

Er zijn rollen voor onder andere Gabriel Byrne, Elizabeth McGovern, Daisy Edgar Jones en Stéphane Caillard.

Deze achtdelige dramaserie is geschreven door BAFTA-award-winnaar en schrijver Howard Overman en geproduceerd door het Emmy Award-winnende team, Johnny Capps en Julian Murph. De serie is een samenwerking tussen CANAL+ en Fox Networks Group, Europa & Afrika. De Vlaming Gilles Coulier (De Dag, Cargo) regisseerde de eerste 4 afleveringen.

War of the Worlds is vanaf 3 november te zien bij FOX.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter