Warner Bros. werkt aan spin-off voor Jared Leto’s Joker

Dingen staan ​​op het punt om nog meer verwarrend te worden met je favoriete DC-personages, aangezien Variety meldt dat Jared Leto‘s Joker zijn eigen solo-film in de DCEU zal krijgen.

Het artikel vermeldt dat Leto de hoofdrol gaat spelen en de film produceert, welke zal fungeren als een manier om het personage uit te breiden na zijn optreden in Suicide Squad en om aanvullende films in het cinematic universe op te zetten. Zijn misdaadpartner Margot Robbie heeft al een eigen Harley Quinn spin-off en er waren eerder geruchten dat ook een film met Harley en Joker in de maak was.

Dit nieuws komt nadat The Hangover-regisseur Todd Phillips een Jokers oorsprongsfilm heeft ontwikkeld bij Warner Bros., die naar verluidt deel uitmaakt van zijn eigen filmlabel en niet van de continuïteit van het DCEU. Joaquin Phoenix is ​​in gesprek om het personage in die film te spelen, maar er wordt geen overlap tussen de twee verwacht. Leto uitte eerder verwarring over de aankondiging, maar merkte op dat het spelen van een beroemd personage zoals The Joker zich leent voor meerdere interpretaties. Hij wist niet dat die interpretaties om beurten op het grote scherm zouden komen.

Wat denk je van een Jared Leto Joker-film? Laat het ons weten in de comments!