Wat is Dplay en wat kost het per maand?

Het aanbod aan online streamingdiensten blijft groeien. Naast Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ hebben we in Nederland sinds enige tijd nog een dienst, namelijk Dplay van Discovery. Maar wat biedt deze dienst precies?

Wat is Dplay?

Dplay is het video-on-demand platform van Discovery en ‘the home of real life entertainment’. Dplay is dé plek voor series en programma’s over het echte leven met bijzondere verhalen over echte mensen én hun passies. Op Dplay vind je het beste van Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend, Eurosport 1 & 2, en de mooiste natuurdocumentaires van de BBC.

Of je nou mee wilt zoeken naar goud in Gold Rush, urenlang de mooiste natuurdocumentaires wilt bekijken, mee wilt leven met de bruiden én entourage in Say Yes To The Dress, geheimen wilt ontrafelen, of woon- of bakinspiratie wilt opdoen, bij Dplay ben je aan het juiste adres. Want of je passie nu ligt bij turbo, food, crime, medical, family of science & tech… hier vind je alles wat jij wilt, wanneer jij wilt en waar jij wilt.

Op Dplay vind je de volledige seizoenen van je lievelingsprogramma’s, bekijk je de programmering tot zeven dagen terug of bekijk je deze al vooruit, voordat het op televisie komt. Dagelijks wordt het aanbod aan series en documentaires uitgebreid met tientallen nieuwe programma’s en series, maar ook met klassiekers die niet meer op tv te zien zijn.

Het grote voordeel is dat je naast series ook live naar sport kunt kijken. Dat kan via Eurosport. Ook heeft de dienst de rechten van de Olympische spelen.

Gratis of premium?

Dplay is er in twee varianten. Met de Basic instapmogelijkheid kan je gratis naar een beperkt deel van de content kijken. Live kijken is niet mogelijk. Bij de afleveringen van titels die gratis beschikbaar zijn, wordt reclame aan de content toegevoegd. Om te kunnen inloggen en toegang tot de gratis afleveringen te krijgen, moet je eerst een account aangemaakt worden. Deze variant van de dienst heet Dplay Premium.

Dplay

Wat kost Dplay?

Een Premium abonnement op Dplay kost €3,99 per maand. Je kunt ook een jaarabonnement afsluiten, waarmee je voordeliger uit bent. Deze kost namelijk €39,99 per jaar. Mocht je niet zeker zijn of de streamingdienst iets voor jou is, dan kun je deze ook een week gratis te testen.

Kijken via de app

Dplay kijk je via je smartphone, tablet, laptop, pc of op je tv, via Google Chromecast en Apple Airplay, of de Smart TV apps.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de site!

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter