Welcome To Chippendales vanaf 11 januari op Disney Plus

Welcome To Chippendales is vanaf 11 januari te zien op Disney Plus Nederland. Het gaat om een miniserie gebaseerd op het waargebeurde verhaald van Somen ‘Steve’ Banerjee, de oprichter van de Chippendales.

Klik hier of hieronder op de banner voor een abonnement op Disney Plus en kijk je favoriete films en series.

 Welcome To Chippendales

Welcome To Chippendales op Disney Plus

Welcome to Chippendales is een uitgebreide saga over het waargebeurde schandalige verhaal van Somen “Steve” Banerjee. Steve is een Indiase immigrant die de onwaarschijnlijke oprichter werd van ‘s werelds grootste imperium voor het strippen van mannen – en daarbij niets in de weg liet staan. De serie beschrijft het waanzinnige, duistere, komische, door misdaad geteisterde verhaal achter de unieke mannelijke revue die een cultureel fenomeen werd.

Welcome to Chippendales is een dramaserie gemaakt door Robert Siegel, geïnspireerd op het boek Deadly Dance: The Chippendales Murders van K. Scot Macdonald en Patrick MontesDeOca.

De hoofdrol wordt gespeeld door Kumail Nanjiani als Somen ‘Steve’ Banerjee, de oprichter van Chippendales. Andere rollen zijn er voor Murray Bartlett, Annaleigh Ashford, Dan Stevens, Juliette Lewis, Quentin Plair, Andrew Rannells, Robin de Jesús, Spencer Boldman.

Welcome To Chippendales is vanaf 11 januari 2022 te zien op Disney Plus Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter