Welcome to Wrexham vanaf 21 september op Disney Plus

Ze krijgen een spoedcursus in het beheren van een voetbalclub. Van Rob McElhenney en Ryan Reynolds komt FX’s Welcome to Wrexham, een Original documentaireserie, die vanaf 21 september te streamen is op Disney Plus Nederland. Bekijk de trailer hieronder.

Samen besloten ze voetbalclub Wrexham te kopen, een vrij hopeloos team dat al tien jaar in de laagste divisie ploetert, met de bedoeling om de club er weer bovenop te helpen. De komst van de acteurs betekent dat de inwoners van Wrexham weer hopen op succes en daardoor neemt de druk behoorlijk toe.

 Welcome to Wrexham

 Welcome to Wrexham

Welcome to Wrexham waarin Rob McElhenney (It’s Always Sunny in Philadelphia) en Ryan Reynolds (Deadpool) navigeren door de op twee na oudste professionele voetbalclub ter wereld. De docuserie volgt de dromen en zorgen van Wrexham, een arbeidersstad in Noord-Wales, VK, terwijl twee Hollywoodsterren eigenaar worden van de historische maar worstelende voetbalclub van de stad.

In 2020 werkten Rob en Ryan samen om de 5th tier Red Dragons te kopen in de hoop van de club een underdogverhaal te maken waar de hele wereld voor zou kunnen pleiten. Het probleem? Rob en Ryan hebben geen ervaring in voetbal of werken met elkaar. Van Hollywood tot Wales, van het veld tot de kleedkamer, van het frontoffice tot de pub, Welcome to Wrexham volgt de spoedcursus van Rob en Ryan als eigenaren van een voetbalclub en lot van een team en een stad die op de twee rekent om serieuze verandering te brengen in een gemeenschap die het kan gebruiken.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter