Werkt Disney aan Pirates of The Caribbean 6 met Johnny Depp?

Terwijl veel mensen momenteel gefocust zijn op wat er met Guardians of the Galaxy Vol. 3 zal gebeuren na het ontslag van regisseur James Gunn, is er nog een ander project van Walt Disney Studios dat misschien wat problemen met zich meebrengt en dat is Pirates of The Caribbean 6. Volgens bronnen van Omega Underground werkt Disney achter de schermen flink door aan de productie van het zesde deel in de franchise. Regisseur Joachim Rønning (Pirates of the Caribbean: Salazar’s Revenge) zou voor dit vervolg weer terugkeren. Er wordt schijnbaar gewerkt aan een scenario door schrijvers Ted Elliott, Terry Rossio en Jeff Nathanson. Nu komt de grote vraag, zal Disney de terugkeer van Johnny Depp in een zesde film tolereren?

Pirates of The Caribbean 6

Vorig jaar zei producent Jerry Bruckheimer nog dat een Pirates-film zonder Depp waarschijnlijk niet gaat werken en gebeuren. De kans dat Depp terugkeert lijkt dus groot, maar door de recente gebeurtenissen rondom Gunn lijkt dat tegelijkertijd een onverkoopbare boodschap voor Disney. Depp wordt namelijk door meerdere mensen beschuldigd van fysieke mishandeling. Het lijkt een goed moment voor Walt Disney om verder te gaan met de franchise zonder Depp.

Aangezien Rønning momenteel bezig is met Maleficent 2 voor Disney, zal Pirates of The Caribbean 6 waarschijnlijk op zijn vroegst pas in 2021 in de bioscopen verschijnen. Of Depp terugkeert voor het zesde deel is nog afwachten. Wellicht wacht Disney de resultaten af van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald af voordat Pirates of The Caribbean 6 groen licht krijgt. Die productie licht namelijk ook behoorlijk onder vuur wegens de betrokkenheid van Depp.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter