Werkt Lucasfilm aan nieuwe Star Wars trilogie?

Een nieuw gerucht suggereert dat Lucasfilm op zoek is naar een nieuwe, andere Jedi Order die is ontstaan ​​in de nasleep van de Star Wars sequel trilogie.

In een recente editie van The Ringer-Verse podcast legde voormalig Vanity Fair-verslaggever Joanna Robinson uit dat ze “gefluister” heeft gehoord dat Lucasfilm niet alleen geïnteresseerd is in, maar actief werkt aan het idee van een nieuwe Jedi Order die emotionele gehechtheden omarmt in plaats van ze te verbieden, en zich zo stevig onderscheidt van de oude Order.

Nieuwe Star Wars trilogie

Robinson is niet bepaald als een leaker. Integendeel, ze is een gerespecteerde en geloofwaardige verslaggever in de entertainmentindustrie en heeft tal van bronnen bij Marvel en de rest van Disney. Robinson schrijft momenteel zelfs een boek over de geschiedenis achter de schermen van het Marvel Cinematic Universe.

Robinson’s laatste weetje kwam tot stand toen de presentatoren van The Ringer-Verse interesse toonden in het zien van een nieuwe Jedi Order die heeft geleerd van de fouten uit het verleden, waarna ze onthulde dat Lucasfilm exact hetzelfde idee had. Dat gezegd hebbende, verduidelijkte Robinson ook dat “je een heel stadion kunt vullen met ideeën waarin Lucasfilm geïnteresseerd is geweest, maar nooit is gerealiseerd”. Wat betekent dat deze vermeende plannen misschien niet worden gerealiseerd.

Star Wars: The Rise of Skywalker — de derde en laatste film in de vervolgtrilogie — liet zeker de deur open voor een nieuwe versie van de Jedi. In de film wordt hoofdpersoon Rey (Daisy Ridley) in wezen de erfgenaam van alle Jedi die voor haar kwamen, waarbij ze hun gedeelde macht gebruiken om haar grootvader, de herrezen Sith Lord Emperor Sheev Palpatine (Ian McDiarmid) te verslaan. Rey bouwt vervolgens een nieuw lichtzwaard en neemt de achternaam Skywalker aan, ter ere van haar mentoren Luke (Mark Hamill) en Leia (Carrie Fisher).

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter