Wie wordt de nieuwe Ant-Man regisseur?

Er zijn afgelopen weekend drie namen genoemd als favorieten voor de Ant-Man regisseursstoel. Na Edgar Wright’s vertrek moet er een vervanger komen. De drie bovenaan de lijst van Marvel Studios waren Adam McKay (Anchorman, Step Brothers, The Other Guys), Rawson Marshall Thurber (Dodgeball, We’re the Millers) en Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad).

Marvel studios had McKay een bod gedaan en ging met hem in overleg. Uit dit overleg kwam echter het verassende nieuws dat McKay uit overleg was gestapt en de baan had afgewezen. Het besluit was van hem alleen. Later volgde ook zijn tweet om dit te bevestigen:

Dokter Hank Pym heeft een stof ontwikkeld waardoor hij materie enorm kan verkleinen en gelijktijdig het veel meer kracht kan geven. Hij verwerkt dit in een speciaal pak en de militaire potentie wordt snel duidelijk. Pym wil daar echter niets van weten maar wordt door zijn assistent Darren Cross buitenspel gezet. Pym moet de hulp inroepen van de wat sullige inbreker Scott Lang om door middel van het spectaculaire Ant-man pak de duistere plannen van Cross te verijdelen.

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Paul Rudd, Michael Douglas, Evangeline Lilly, Judy Greer, Bobby Cannavale, Michael Peña. Het scenario is geschreven door Edgar Wright, Joe Cornish, Adam McKay en Paul Rudd. Ant-Man draait vanaf 23 juli 2015 in de bioscoop.