Will Arnett in voetbalkomedie van Taika Waititi

Acteur Will Arnett zal te zien zijn in Next Goal Wins, een aankomende film van Taika Waititi welke gaat over een slecht presterend voetbalteam dat gekwalificeerd wordt voor het wereldkampioenschap.

Will Arnett in Next Goal Wins

Volgens bronnen gaat Arnett een karakter spelen was eigenlijk weggelegd voor Armie Hammer. Deze laatste bleek niet beschikbaar te zijn voor de extra opnames, die blijkbaar nodig waren.

Centraal in Next Goal Wins staat een voetbalteam dat ooit met 31 tegendoelpunten verloor en in de periode daarna geen wedstrijd meer wist te winnen. Het is aan coach Thomas Rongen (gespeeld door Michael Fassbender) om de groep weer fit te krijgen voor het aankomende Wereldkampioenschap. De film is gebaseerd op de gelijknamige documentaire uit 2014, waar het voetbalteam van Amerikaans-Samoa centraal staat.

Naast Fassbender en Will Arnett zijn er rollen voor Frankie Adams, Elisabeth Moss, Rhys Darby en Oscar Knightly.

Regisseur Taika Waititi maakte eerder al films als Thor: Ragnarok en het Oscar-winnende Jojo Rabbit.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter