Winactie | Bohemian Rhapsody blu-ray – Beëindigd

Bohemian Rhapsody is vanaf 27 februari verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & UHD. Wereldwijd veroverde de film de harten van fans en critici en ontving het nominaties voor twee Golden Globe®-Awards. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven. Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Titel: Bohemian Rhapsody
Regisseur:
Bryan Singer
Cast: Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Joseph Mazzello, Ben Hardy, Mike Myers
Scenario: Anthony McCarten
Genre:
Biopic/muziek
Speelduur: 153 min

Verhaal Bohemian Rhapshody

Bohemian Rhapsody is een ode aan de legendarische rockband Queen, hun unieke muziek en hun buitengewone zanger en frontman Freddie Mercury. Freddie (Rami Malek) vocht tegen stereotypen, trotseerde conventies en groeide zo uit tot een van de meest geliefde entertainers ter wereld. De film vertelt niet alleen over de bliksemsnelle opkomst van de band, hun revolutionaire geluid en Freddie’s solocarrière, maar ook over de hereniging en een van de meest legendarische optredens in de geschiedenis van de rockmuziek.

De biopic Bohemian Rhapsody viert de iconische en baanbrekende muziek van Queen en Freddie Mercury. De filmbiografie neemt fans mee in het verhaal achter de band en laat onder andere zien hoe ‘Bohemian Rhapsody’, het meest gestreamde nummer uit de 20ste eeuw, tot stand kwam. Andere favorieten zoals ‘We Will Rock You’, ‘Somebody to Love’, ‘We are the Champions’ en meer zijn te zien en te horen in dit muziekavontuur dat je laat lachen, huilen, zingen en dansen.

Om de home entertainment release van Bohemian Rhapsody extra kracht bij te zetten werd er een mash-up video gecreëerd van beelden van het originele Live Aid optreden en beelden uit de film. Op deze manier worden de verbluffende overeenkomsten nog eens extra onderstreept.

Bohemian Rhapsody blu-ray

We geven een Bohemian Rhapsody blu-ray weg. Wil jij kans maken? Vertel ons dan wat jouw favoriete Queen liedje is en waarom.

Doe nu mee – actie loopt tot 6 maart aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.