Winactie | Janneman Robinson & Poeh – Beëindigd

Disney’s Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. De film draait vanaf 9 augustus in de bioscoop en wij mogen een leuke prijs weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Janneman Robinson & PoehTitel: Janneman Robinson & Poeh (originele titel Christopher Robin)
Regisseur: 
Marc Forster
Cast: Ewan McGregor, Hayley Atwell, Mark Gatiss, Jim Cummings, Nick Mohammed, Brad Garrett, Peter Capaldi, Sophie Okonedo, Toby Jones
Scenario: Alex Ross Perry, Tom McCarthy, Allison Schroeder
Genre:
Live action, avontuur
Speelduur: 104 min

Verhaal Janneman Robinson & Poeh

Disney’s hartverwarmende live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het is nu aan Winnie de Poeh en zijn vriendjes om hem wegwijs te maken in onze wereld en hem te herinneren aan de liefdevolle jongen die hij ooit was.

De inmiddels opgegroeide Janneman Robinson is niet gelukkig, hij moet veel werken en wordt niet goed betaald waardoor zijn toekomst onzeker is. Hij heeft een gezin, maar door zijn werk heeft hij maar weinig tijd voor zijn vrouw en dochter. Janneman is bijna vergeten dat hij zijn jeugd heeft doorgebracht met de eenvoudige, honing-liefhebbende beer Winnie de Poeh en zijn vriendjes. Op een dag wordt hij herenigd met Winnie de Poeh, die hem eraan herinnert dat nietsdoen soms gewoon goed is. Als de aktetas van Janneman Robinson op ongelukkige wijze verdwijnt, gaan Poeh en zijn vriendjes, Knorretje, Iejoor en Teigetje op avontuur in Londen om hem terug te brengen, want beste vrienden zullen er altijd voor je zijn.

Disney’s Janneman Robinson & Poeh draait vanaf 9 augustus 2018 in de bioscoop, in de Nederlands gesproken en Originele versie.

 

Janneman Robinson & Poeh

We geven een goodiebag weg met een Christopher Robin paraplu en 2 vrijkaarten voor de film. Wil jij kans maken? Vertel ons dan waarom jij Janneman Robinson & Poeh graag wilt zien.

Doe nu mee – actie loopt tot 13 augustus aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.