Winactie | Joker Blu-ray – Beëindigd

Vanaf 5 februari kan thuis (opnieuw) genoten worden van Joker, de door pers en publiek gelauwerde film geregisseerd, geschreven en geproduceerd door Todd Philips. Joaquin Phoenix levert in deze film de rol van zijn leven als Arthur Fleck, een man die worstelt om zijn plek te vinden in een keiharde en versplinterde maatschappij. Phoenix won onlangs een Golden Globe voor deze rol. De film is ook voor maar liefst 11 Oscars genomineerd.  

Wij mogen een aantal leuke prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Titel: Joker
Regisseur:
Todd Philips
Cast: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Marc Maron, Bill Camp, Frances Conroy, Brett Cullen, Glenn Fleshler, Douglas Hodge, Marc Maron, Josh Pais, Shea Whigham
Scenario: Todd Phillips, Scott Silver
Genre:
Drama, Crime
Speelduur: 121 min

Verhaal Joker

Arthur Fleck, een getroebleerde en eenzame man in de drukte van Gotham City, blijft hopen dat er ooit een licht op hem zal schijnen. Tijdens verwoede pogingen om een stand-up comedian te worden, blijft hij echter altijd zelf het onderwerp van de grap. Gevangen in een vicieuze cirkel van apathie, wreedheid en geschonden vertrouwen maakt Arthur de ene slechte beslissing na de andere. Een aaneenschakeling van escalerende situaties zorgen ervoor dat hij een gewelddadige weg inslaat waar hij niet meer van terug kan keren.

Hoofdrollen zijn weggelegd voor Joaquin Phoenix (Oscar genomineerd voor The Master, Walk the Line en Gladiator) en Robert de Niro (Oscar winnaar Raging Bull, The Godfather: Part II). Daarnaast zijn te zien Zazie Beetz (Deadpool 2) en Frances Conroy (American Horror Story). Todd Philips (bekend van The Hangover) regisseerde de film naar een scenario dat hij samen met Oscar genomineerd schrijver Scott Silver (The Fighter) schreef, gebaseerd op personages uit het DC universum.

Joker

We geven een aantal Joker Blu-ray’s weg. Wil jij kans maken? Vertel ons dan waarom je de film graag wilt zien.

Doe nu mee – actie loopt tot 13 februari aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Entertainmenthoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.