Winactie | Jurassic World: Fallen Kingdom blu-ray – Beëindigd

Voor een compleet overzicht van alle prijsvragen kijk je hier.

Vanaf 10 oktober 2018 is Jurassic World: Fallen Kingdom verkrijgbaar op 4K Ultra HD, 3D Blu-ray, Blu-ray en DVD, met meer dan een uur aan bonuscontent – inclusief de “Jurassic Journals” van Chris Pratt die achter-de-schermen op de set zijn geschoten. Wij mogen een aantal blu-ray’s weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Jurassic World: Fallen Kingdom blu-rayTitel: Jurassic World: Fallen Kingdom
Regisseur: 
J.A. Bayona
Cast: Chris PrattBryce Dallas Howard, Toby JonesJustice SmithDaniella PinedaTed LevineJames CromwellGeraldine ChaplinRafe SpallJeff Goldblum
Scenario:  Colin Trevorrow, Derek Connolly
Genre:
Actie, Avontuur
Speelduur: 130 minuten

Verhaal

In het 3D actie-spektakel Jurassic World: Fallen Kingdom keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Welkom in Jurassic World: Fallen Kingdom! Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire (Bryce Dallas Howard) zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen (Chris Pratt) over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden. Owen is vastbesloten om de de vermiste raptor Blue, die hij van jongs af aan heeft getraind, te vinden. Als ze op het eiland arriveren blijkt de vulkaan die op uitbarsten staat niet hun grootste probleem te zijn.

 

Jurassic World: Fallen Kingdom blu-rayWe geven een Jurassic World: Fallen Kingdom blu-ray weg! Wil jij kans maken? Vertel ons dan wat jouw favoriete dinosaurus is uit de Jurassic-franchise! Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken.

Doe nu mee – actie loopt tot 17 oktober aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.