Winactie | Movies that Matter Festival 2020 – Beëindigd

Van 20 t/m 28 maart is het weer tijd voor het Movies that Matter Festival 2020 in Den Haag! Het MTMF is hét internationale festival over mensenrechten en een duurzame samenleving in de stad van Vrede en Recht, met negen dagen lang speelfilms, documentaires, debat, muziek en meer. Ter gelegenheid van het festival mogen wij een aantal leuke prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Evenement: Movies that Matter Festival 2020
Waar: Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag
Wanneer: vrijdag 20 tot en met zaterdag 28 maart

Movies that Matter Festival 2020

Het Movies that Matter Festival in Den Haag is hét internationale festival over mensenrechten en een duurzame samenleving in de stad van Vrede en Recht, met negen dagen lang speelfilms, documentaires, debat, muziek en meer. Het festival kent drie competitieprogramma’s. In Activist worden in samenwerking met Amnesty International documentaires vertoond over het werk en leven van mensenrechtenverdedigers. Camera Justitia zoomt in op onder meer het belang van de rechtsstaat en de strijd tegen straffeloosheid. Het derde competitieprogramma is Dutch Movies Matter, met Nederlandse speelfilms en documentaires die ogen openen voor mensenrechten.

Het jaarlijkse film- en debatfestival vindt in 2020 plaats van vrijdag 20 tot en met zaterdag 28 maart in Filmhuis Den Haag en Theater aan het Spui in Den Haag. Het volledige programma staat online en de kaartverkoop start op 5 maart. Meer informatie: www.moviesthatmatter.nl 

Naast de filmcompetities kent het Movies that Matter Festival themaprogramma’s zoals Earth Matters over duurzaamheid en On the Move over migratie. In Chosen by… (voorheen Weapon of Choice) kiezen een aantal prominente Nederlanders hun favoriete film en in Chosen by YOU zijn vijf films te zien die door het publiek werden gekozen. Het festival presenteert bovendien een uitgebreid verdiepingsprogramma met masterclasses, inleidingen, Q&A’s, muziekoptredens en een expositie.

Movies that Matter Festival 2020

We geven een aantal vrijkaarten weg voor een film op het festival naar keuze. Wil jij kans maken? Vertel ons dan waarom je kans wilt maken op de vrijkaarten.

Doe nu mee – actie loopt tot 12 maart aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Entertainmenthoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.