Winactie | Movies that Matter Festival 2021 – Beëindigd

Het Movies that Matter Festival 2021 vindt plaats van 16 tot en met 25 april en dit keer geheel online. Op de website kun je een keuze maken uit het prachtige aanbod van films en verdiepingsprogramma’s. Want wat er ook gebeurt, het Movies that Matter Festival 2021 gaat door. De kaartverkoop start op donderdag 1 april. Wil jij kans maken op vrijkaarten? Kijk dan snel wat je hiervoor moet doen! 

Movies that Matter Festival 2021

Ontdek inspirerende en gloednieuwe speelfilms en documentaires op het Movies that Matter Festival 2021. Van 16 t/n 25 april vindt hét internationale filmfestival over mensenrechten plaats online, met 30 nationale en internationale premières en een breed scala aan verdiepingsprogramma’s. Juist in tijden van crisis blijven we in gesprek en delen we verhalen die gehoord moeten worden.

In Activist worden in samenwerking met Amnesty International documentaires vertoond over het werk en leven van mensenrechtenverdedigers. Camera Justitia zoomt in op het belang van de rechtsstaat en de strijd tegen straffeloosheid.

Amnesty International en de Nationale Postcode Loterij zijn hoofdpartner van Stichting Movies that Matter. Het Movies that Matter Festival wordt verder mogelijk gemaakt door onder meer Gemeente Den Haag, Fonds21, VSB Fonds en Fonds 1818.

Het jaarlijkse film- en debatfestival vindt in 2021 plaats van 16 tot en met 25 april. De kaartverkoop start op 1 april. Meer informatie: https://moviesthatmatter.nl/

Movies that Matter Festival 2021

We geven een aantal vrijkaarten weg voor het festival. Wil jij kans maken? Vertel ons dan waarom je kans wilt maken op de vrijkaarten en welke films je zou willen zien.

DOE NU MEE! | DE ACTIE LOOPT TOT 11 APRIL 2021

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Entertainmenthoek.nl

VOORWAARDEN PRIJSVRAAG

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.