Winactie Sherlock Gnomes – Beëindigd

De grappige tuinkabouters uit Gnomeo & Juliet zijn terug voor hun volgende avontuur! Gnomeo en Juliet schakelen de hulp in van de beroemde detective Sherlock Gnomes om de mysterieuze verdwijningen van andere tuindecoraties te onderzoeken. Om dat te vieren mag Filmhoek.nl een gaaf prijzenpakket weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Sherlock GnomesTitel: Sherlock Gnomes
Regisseur:
John Stevenson
Cast: James McAvoy, Emily Blunt, Chiwetel Ejiofor, Mary J. Blige, Johnny Depp
Scenario: Ben Zazove
Genre:
Animatie
Speelduur: 86 minuten
Release: vanaf 18 april in de bioscoop

Verhaal Sherlock Gnomes

De geliefde tuinkabouters uit Gnomeo and Juliet zijn terug met een nieuw avontuur in Londen. Nadat Gnomeo en Juliet met hun familie arriveren in de stad, zijn ze eerst vooral bezig om de tuin lenteklaar te krijgen. Maar dan komen ze erachter dat iemand in heel Londen tuinkabouters aan het kidnappen is. Als Gnomeo en Juliet thuiskomen en ze ontdekken dat iedereen in hun tuintje weg is, dan is er maar één tuinkabouter die ze hiervoor kunnen inschakelen… Sherlock Gnomes. De beroemde detective en gezworen beschermheer van Londense tuinkabouters arriveert samen met zijn assistent Watson om de zaak te onderzoeken. Het mysterie leidt onze tuinkabouters op een doldwaas avontuur waar ze allerlei nieuwe figuren ontmoeten en een onontdekt deel van de stad verkennen.

 

We geven een gaaf  Sherlock Gnomes pakket weg, bestaande uit een knuffel, een sleutelhanger, een vel met neptattoos en een tas om in te kleuren met kleurtjes! Wil jij kans maken? Stuur dan een privébericht via onze Facebook-pagina met je gegevens o.v.v. Sherlock Gnomes winactie! Geef daarnaast de pagina ook een ‘like’!

Doe nu mee – actie loopt tot 23 april aanstaande.

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.