Winactie | The Good Doctor seizoen 1 DVD – Beëindigd

The Good Doctor is een medische dramaserie gebaseerd op de bekroonde gelijknamige Zuid-Koreaanse serie uit 2013. David Shore nam de productie van de serie voor zijn rekening. Eerder maakte hij al vele populaire series, waaronder Battle Creek, House M.D. en Law and Order. Het eerste seizoen is vanaf 18 juli beschikbaar op DVD. Om dat te vieren mag Filmhoek een aantal mooie prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

The Good Doctor seizoen 1 DVDTitel: The Good Doctor
Bedenker:
David Shore
Cast: Freddie Highmore, Richard Schiff, Hill Harper, Antonia Thomas,  Nicholas Gonzalez, Beau Garrett, Tamlyn Tomita
Genre:
Drama
Speelduur: 18 afleveringen

Verhaal

The Good Doctor vertelt het verhaal van Shaun Murphy (Freddie Highmore), een jonge chirurg met autisme die aangenomen wordt in de chirurgische afdeling van het prestigieuze San Jose St. Bonaventure Hospital. Hoewel het ziekenhuisbestuur zich grote zorgen maakt over het inhuren van een chirurg met autisme, kan Shaun op een indrukwekkende manier een diagnose stellen bij een jongen. Dit leidt tot een operatie die het leven van de jongen redt, wat de mening van het ziekenhuis lijkt te veranderen. Niet iedereen is echter overtuigd … inclusief Shauns behandelende chirurg Dr. Melendez. Het wordt al snel duidelijk dat hoewel Shaun zijn weg naar de operatiekamer heeft gevonden, hij nog steeds voor een uitdaging staat als hij zijn droom om levens te redden wil waarmaken.

 

The Good DoctorWe geven een aantal The Good Doctor DVD’s weg! Wil jij kans maken? Vertel ons dan waarom jij de serie graag kijkt. Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Doe nu mee – actie loopt tot 22 juli aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Filmhoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.