Winactie | Unsane blu-ray/DVD – Beëindigd

De zenuwslopende smartphonethriller Unsane is vanaf 24 oktober verkrijgbaar op Blu-ray en DVD. Wij mogen een aantal exemplaren weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Titel: Unsane
Regisseur:
Steven Soderbergh
Cast: Claire Foy, Joshua Leonard, Amy Irving
Scenario: Jonathan Bernstein, James Greer
Genre:
Horror/Thriller
Speelduur: 94 minuten

Verhaal Unsane

In de mysterieuze psychologische thriller Unsane is niets wat het lijkt. De bekende regisseur Steven Soderbergh (Ocean’s Eleven, Erin Brockovich) filmde Unsane volledig met een iPhone. Dankzij de bijzondere filmwijze is Unsane een zenuwslopende, overtuigende thriller die je tot op het laatste moment in het duister laat tasten.

Oscar-winnaar Soderbergh sleept zijn publiek mee in dit psychologisch drama over een sterke vrouw die voor het terugwinnen van haar vrijheid vecht, terwijl haar eigen toerekeningsvatbaarheid op het spel staat. Sawyer Valentini (Claire Foy) krijgt vrijwillige behandelingen in het Gedragcenturm Highland Creek om de traumatische ervaring met een stalker te verwerken. Als ze vervolgens tegen haar zin in de kliniek wordt opgenomen, denkt ze dat één van de medewerkers haar stalker is. Maar is hij het echt of is dit wellicht een hersenspinsel en beeldt ze zichzelf dingen in?Unsane 

 

We geven een Unsane blu-ray en DVD weg! Wil jij kans maken? Vertel ons dan waarom jij de film zou willen zien. Uit alle aanmeldingen zal de gelukkige winnaar worden getrokken. Doe nu mee – actie loopt tot 1 november aanstaande.

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.