Winactie | X-Men: Dark Phoenix Blu ray – Beëindigd

Onhoudbare superkrachten in laatste X-Men film. X-Men: Dark Phoenix is vanaf 2 oktober verkrijgbaar op DVD, Blu-ray & UHD. Om dat te vieren mogen wij leuke prijzen weggeven! Lees hieronder hoe je kans maakt en doe mee!

Titel: X-Men: Dark Phoenix
Regisseur:
Simon Kinberg
Cast: James McAvoy, Sophie Turner, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Alexandra Shipp, Kodi Smit-McPhee, Jessica Chastain, Evan Peters
Scenario: Simon Kinberg
Genre:
Actie
Speelduur: 114 minuten

Verhaal X-Men: Dark Phoenix

De bekende Hollywood-producer Simon Kinberg (X-MenThe Martian, Logan) maakte met Dark Phoenix zijn langverwachte debuut als regisseur. In X-Men: The Last Stand kwamen al elementen terug uit de Dark Phoenix saga, maar in deze laatste X-Men film van 20th Century Fox gaat Kinberg daar nog veel dieper op in. Hij zet Jean Grey in het middelpunt. In de film wordt zij geraakt door een kosmische kracht waardoor ze in één van de sterkste mutanten ooit transformeert. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten en persoonlijke demonen verliest Jean de controle en verandert ze in de Dark Phoenix. Ze rukt de X-Men-familie uit elkaar en dreigt de planeet te vernietigen. Lukt het de rest van de X-Men om in dit laatste hoofdstuk de wereld te redden zonder Jean op te offeren?

Hoofdrolspelers Sophie Turner, Michael Fassbender en Jennifer Lawrence keren terug in de spectaculaire ontknoping van de X-Men saga! Tijdens een reddingsmissie in de ruimte verandert Jean Grey (Sophie Turner) in Dark Phoenix, een levensgevaarlijke mutant met onbegrensde gaven. Terwijl Jean meer en meer controle over de situatie verliest, moeten de X-Men hun krachten bundelen en het opnemen tegen hun meest uitdagende vijand tot nu toe: één van hun eigen mensen!

X-Men: Dark Phoenix

Entertainmenthoek mag een X-Men: Dark Phoenix Blu ray weggeven. Wil jij kans maken? Vertel ons dan wat jouw favoriete X-Men film is!

Doe nu mee – actie loopt tot 10 oktober aanstaande.

*Extra winkans: Like de Facebookpagina van Entertainmenthoek.nl

Voorwaarden prijsvraag:

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd
  • De winnaar zal via e-mail of prive-bericht benaderd worden
  • Per persoon kan slechts één keer worden deelgenomen
  • Het door jou opgegeven adres zal NOOIT aan derden worden vrijgegeven
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

VUL IN EN DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a subject.
Please type your message.