Wisting seizoen 2 vanaf 30 april op NPO

Wisting seizoen 2 verschijnt volgende maand op de NPO. De vier nieuwe afleveringen van het Noorse misdaaddrama zijn vanaf 30 april wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start. Daarnaast zijn ze vanaf 28 april allemaal te bekijken op NPO Plus.

Wisting seizoen 2

In Larvik, een klein stadje in het koude Noorwegen, blijkt een Amerikaanse seriemoordenaar ondergedoken te zijn. De FBI stuurt twee agenten (Carrie-Anne Moss & Richie Campbell) naar Noorwegen om de lokale politie onder de leiding van rechercheur William Wisting (Sven Nordin, Valkyrien, Blue Eyes) te helpen in hun onderzoek. Ook Wisting’s dochter, Line (Thea Green Lundberg, Occupied), een journaliste, is op het spoor van de Amerikaanse psychopaat.

Tijdens het onderzoek wordt William beschuldigt van manipulatie van bewijsmateriaal in een eerdere zaak. Zijn carrière komt in gevaar wanneer de media bloed ruiken. Wisting is gewend om te jagen maar lijkt nu zelf een prooi geworden!

In het tweede seizoen weet de veroordeelde seriemoordenaar Tom Kerr (Odin Waage) op verraderlijke wijze te ontsnappen tijdens een onderzoek naar een een mogelijke moordscène. Verschillende agenten raken gewond bij de spectaculaire ontsnapping, wat een helse klopjacht tegen hem en eventuele handlangers in gang zet.

De thrillerserie Wisting is gebaseerd op de internationaal bekroonde bestsellers van voormalig politierechercheur Jørn Lier Horst. De serie ging in première op 11 april 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter