Wolverine niet Avengers: Endgame (Google dacht van wel)

Het zou een geweldige verrassing geweest zijn, maar Hugh Jackman‘s personage Wolverine is helaas niet in Avengers: Endgame te zien. Zoekmachine Google dacht blijkbaar van wel.

Als je namelijk op de naam Hugh Jackman zocht kreeg je een overzicht van films waarin hij gespeeld heeft of nog in te zien zal zijn. Zoals je hieronder kunt zien is een van die films de aankomende Marvel film Avengers: Endgame:

Avengers: Endgame

Je zou verwachten dat dit betekent dat Jackman’s personage Wolverine een cameo in deze film zal hebben. Toch lijkt ons dat vrij onwaarschijnlijk, gezien Disney (eigenaar van het Marvel Cinematic Universe) nog niet de rechten heeft om Wolverine te gebruiken. Daarnaast heeft Jackman aangegeven het personage niet meer te willen vertolken. Het is vermoedelijk gewoon een foutje van Google.

De cast van Avengers 4 bestaat uit Robert Downey Jr.Chris HemsworthMark RuffaloChris EvansScarlett JohanssonBenedict CumberbatchDon CheadleTom HollandDanai GuriraLetitia Wright,  Chadwick BosemanPaul BettanyElizabeth OlsenAnthony MackieSebastian StanTom Hiddleston, Jeremy RennerPaul Rudd, Evangeline LillyJon Favreau, Brie LarsonKatherine LangfordKaren GillanDave BautistaZoe SaldanaVin DieselBradley CooperJosh BrolinChris Pratt.

De film is geregisseerd door Anthony en Joe Russo. op basis van een scenario door  Christopher Markus en Stephen McFeely. Avengers 4 draait vanaf 3 mei 2019 in de bioscoop.