X prequel film Pearl krijgt nieuwe poster met Mia Goth

Update: Nu ook met trailer!

Er is een nieuwe poster uitgebracht voor Pearl, de prequel film van Ti West’s X, met Mia Goth in de hoofdrol. De poster toont Goth, compleet met bebloede handen, die recht in de ogen van het publiek staart. Een zwart-witbeeld van Goth die zich voorbereidt om een ​​bijl op iemand neer te zwaaien, is ook onder haar te zien. Bekijk hieronder de nieuwe Pearl poster en trailer.

Pearl film

X prequel film Pearl

Het personage Pearl verscheen oorspronkelijk in de horrorfilm X uit 2022, waar ze ook door Goth werd gespeeld. In een scène na de aftiteling van de film verscheen een trailer voor Pearl, hoewel de trailer niet is vrijgegeven of is opgenomen in een van de releases van de film.

De ontwikkeling voor Pearl begon tijdens de productie van X, waarbij regisseur Ti West de film schreef terwijl hij ook X aan het filmen was. De opnames voor Pearl vonden in het geheim plaats onmiddellijk na X, waarbij beide films back-to-back werden gemaakt in Nieuw-Zeeland. Pearl speelt zich af in 1918 tijdens de Eerste Wereldoorlog en zal het achtergrondverhaal van Pearl verkennen en hoe ze de slechterik wordt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter