Yellowstone seizoen 5 vanaf 14 november op SkyShowtime Nederland

Yellowstone seizoen 5 zal vanaf 14 november 2022 te zien zijn op SkyShowtime Nederland. Bekijk hieronder de trailer voor de langverwachte terugkeer van het populaire familiedrama met Kevin Costner in de hoofdrol. De eerste vier seizoenen zijn nu te zien bij de streamingdienst. Seizoen vijf zal uit 14 afleveringen bestaan.

Yellowstone seizoen 5 op SkyShowtime

Oscar- en Emmy-winnaar Kevin Costner speelt John Dutton, patriarch van een boerenfamilie in Montana en eigenaar van de grootste ranch in de VS. Yellowstone vertelt het verhaal van Duttons strijd om zijn land en het verdedigen van zijn familie tegen gebiedsontwikkelaars en indianen in een nabijgelegen reservaat. Gezondheidsproblemen en familiegeheimen zetten de Duttons onder druk en politieke ambities en externe samenwerkingsverbanden brengen hun toekomst in gevaar.

In de eerste aflevering van seizoen 5, getiteld ‘One Hundred Years is Nothing’, wordt John Dutton beëdigd als gouverneur van Montana. Terwijl John zich in zijn nieuwe kantoor in het centrum van de macht vestigt, maakt hij gewaagde keuzes om Yellowstone te beschermen tegen zijn tegenstanders; de Duttons genieten van het Gouverneursbal.

Seizoen vijf van Academy Award®-genomineerde Taylor Sheridan (Wind River, Hell of High Water) bevat een veelgeprezen ensemblecast, waaronder Oscar-winnaar Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham en Gil Birmingham met Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon en Kathryn Kelly klommen op tot vaste karakters in de serie. In het komende seizoen keert ook Josh Lucas terug als jonge John Dutton. En naast Jacki Weaver, Kylie Rogers en Kyle Red Silverstein voegen ook Kai Caster, Lainey Wilson, Lilli Kay en Dawn Olivieri zich bij de met sterren bekroonde cast.

Het scenario van Yellowstone is geschreven door Oscar-genomineerde scenarioschrijver Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water en Sicario) en John Linson. Uitvoerende producenten zijn onder meer: John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser, Bob Yari en Stephen Kay.

Yellowstone seizoen 5 is vanaf 14 november 2022 te zien zijn op SkyShowtime Nederland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter