You Were Never Really Here trailer met Joaquin Phoenix

You Were Never Really Here trailer met Joaquin PhoenixAmazon Studios heeft de trailer vrijgegeven voor de thriller You Were Never Really Here, met in de hoofdrol Joaquin Phoenix (Walk the Line, The Master). Andere rollen zijn er voor Judith Roberts, Ekaterina Samsonov, John Doman, Alex Manette, Dante Pereira-Olsen en Alessandro Nivola. Bekijk de trailer hieronder.

[youtube R8oYYg75Qvg]

You Were Never Really Here is de nieuwste film van de Britse Lynne Ramsay (We Need to Talk About Kevin). De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jonathan Ames. Joaquin Phoenix is Joe, een aan lager wal geraakte voormalig legerman en FBI-agent. Joe verdient zijn brood door op gewelddadige wijze meisjes uit bordelen te redden. Dan wordt hij ingehuurd door een senator om diens tienerdochter te redden, die ontvoerd is en waarschijnlijk gedwongen in een bordeel zit in New York. De senator huurt hem specifiek in vanwege zijn brute reputatie.

You Were Never Really Here ging in wereldpremière op het Cannes filmfestival dit jaar, waar Lynne Ramsay de prijs voor beste script won en Joaquin Phoenix de prijs voor beste acteur. Vanaf 4 januari in de Nederlandse bioscopen.