Young Royals seizoen 2 vanaf 1 november op Netflix

Netflix lanceert op 1 november Young Royals seizoen 2. Bekijk hieronder de trailer. Young Royals volgt de jonge prins Wilhelm (Edvin Ryding), die na een opstootje in een disco door zijn familie naar een kostschool wordt gestuurd.

Young Royals seizoen 2

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) op het prestigieuze internaat Hillerska aankomt, krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware zelf te ontdekken en erachter te komen wat voor soort leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen, maar wanneer hij onverwachts de volgende in de rij voor de troon wordt, wordt zijn dilemma groter omdat hij een keuze moet maken. Liefde of plicht.

Seizoen 2 zal zich concentreren op de oplossing van het schandaal, terwijl spanningen en onhandigheid in de lucht blijven hangen. Wilhelm en Simon hebben te maken met vertrouwensproblemen en de pijn van het niet samen zijn, terwijl August een enorm schuldgevoel heeft en zich tot Sara (Frida Argento) wendt voor hulp. Met nieuwe vriendschappen, schandalen en een bedreigde monarchie, zal seizoen 2 de kijkers zeker veel drama en entertainment bieden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August, Frida Argento, David Lenneman, Nikita Uggla, Ingela Olsson.

De maakster van deze serie is Lisa Ambjörn. Sofie en Tove Forsman schreven de scenarios.

Young Royals seizoen 2 is te zien vanaf 1 november, alleen op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter