Zuid-Afrikaanse serie Trackers vanaf 18 december bij Ziggo

De Zuid-Afrikaanse serie Trackers is vanaf 18 december compleet te zien bij Ziggo. Deze serie over georganiseerde misdaad, diamantsmokkel, Black Rhinos, de CIA en terrorisme speelt zich af in Kaapstad, Zuid-Afrika. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Trackers serie

Als goed opgeleide lijfwacht met een gewelddadig crimineel verleden, geniet Lemmer van een vredig leven in Loxton, Zuid-Afrika, waar de rust van de plaats helpt zijn explosieve humeur te kalmeren. Door de redding van een paar zwarte neushoorns wordt hij blootgesteld aan de CIA, het kwaad van de georganiseerde misdaad, de smokkel van diamanten en een terroristisch complot van internationale allure.

De hoofdrollen worden gespeeld door Rolanda Marais, James Gracie, Sandi Schultz, Thapelo Mokoena, Trix Vivier.

Trackers is een Zuid-Afrikaanse misdaadserie van de zender Mnet. De serie ging in première op 27 oktober 2019. De serie werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Deon Myers en werd bedacht door Robert Thorogood (Death in Paradise) die met een aantal Zuid-Afrikaanse schrijvers aan de adaptatie werkte.

Trackers verschijnt 18 december bij Ziggo Movies & Series.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter