Zweedse serie Young Royals vanaf 1 juli op Netflix

Netflix lanceert op 1 juli de nieuwe Zweedse serie Young Royals. Vandaag zijn de eerste bewegende beelden vrijgegeven. Bekijk hieronder de trailer. Prins Wilhelm schikt zich in het leven op zijn prestigieuze nieuwe kostschool Hillerska. Het blijkt lastiger dan hij dacht om zijn hart te volgen.

Young Royals op Netflix

Wanneer prins Wilhelm (Edvin Ryding) op het prestigieuze internaat Hillerska aankomt, krijgt hij eindelijk de kans om zijn ware zelf te ontdekken en erachter te komen wat voor soort leven hij echt wil. Wilhelm begint te dromen van een toekomst vol vrijheid en onvoorwaardelijke liefde, ver weg van de koninklijke verplichtingen, maar wanneer hij onverwachts de volgende in de rij voor de troon wordt, wordt zijn dilemma groter omdat hij een keuze moet maken. Liefde of plicht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Edvin Ryding, Omar Rudberg, Malte Gårdinger, Pernilla August, Frida Argento, David Lenneman, Nikita Uggla, Ingela Olsson.

De maakster van deze serie is Lisa Ambjörn. Sofie en Tove Forsman schreven de scenarios.

De serie krijgt zes afleveringen in zijn eerste seizoen. Young Royals is vanaf 1 juli te streamen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter