Over ons

Entertainmenthoek is een Nederlandse online magazine van en voor liefhebbers van entertainment. Verwacht alles op onze site: van het laatste filmnieuws tot recensies van de nieuwste Netflix series. Wij analyseren entertainment, en creëren ook ons eigen werk. Daarnaast bieden wij een platform voor beginnende schrijvers in de vorm van gastrecensies. Verder faciliteren wij prijsvragen i.s.m. diverse filmdistributeurs en hebben we een aparte blogpagina met als onderwerp film in het algemeen.

Klik hier: Om ons te volgen op Facebook


In juni 2012 startte Peter Solvani een Facebook-pagina onder de naam Solvi’s Filmhoek, om zijn liefde voor film te uiten door middel van het recenseren van films. In de maanden die daarop volgden heeft hij samen met Glenn Abbink Filmhoek.nl opgericht. Om dit mogelijk te maken hebben ze zowel de Facebook-pagina als de website onder handen genomen. In 2018 werd Filmhoek.nl officieel omgedoopt tot Entertainmenthoek.nl. Sindsdien is de website zich op verschillende takken van de entertainment industrie gaan richten.


Klik hier: Om jouw vraag aan E-hoek te stellen


Door de snelle groei is enkele maanden na de lancering van Filmhoek Immy Verdonschot aangetrokken om ondersteuning te bieden met het schrijven van recensies en blogs. Na het schrijven van een aantal gastrecensies werden Sandro Algra en Martijn Pijnenburg toegevoegd aan het vaste team. Tevens werken wij samen met onze Amerikaanse collega Colton Hunt, wie voor ons video-recensies maakt. Daarnaast hebben wij een netwerk opgebouwd van meewerkende gastrecensenten.


Klik hier: Om over het team van E-hoek te lezen