Samenwerken met Entertainmenthoek

Welkom op de samenwerkingspagina van Entertainmenthoek. Wij zijn een Nederlandse online magazine van en voor liefhebbers van entertainment. Verwacht alles op onze site: van het laatste filmnieuws tot recensies van de nieuwste Netflix series. Wij analyseren entertainment, en creëren ook ons eigen werk. Daarnaast bieden wij een platform voor beginnende schrijvers in de vorm van gastrecensies. Verder faciliteren wij prijsvragen i.s.m. diverse filmdistributeurs en hebben we een aparte blogpagina.

Met meer dan 30.000 bezoekers per maand, meer dan 3.000 vind-ik-leuks op Facebook en volgers op Instagram en Twitter, is Entertainmenthoek een prominent platform voor film- en serieliefhebbers. Ben je op zoek naar een promotionele samenwerking met Entertainmenthoek? Wij staan altijd open voor leuke joint promotions. Wat wij jou kunnen bieden:

  • Samenwerken met een goedlopende site
  • Snelle terugkoppeling

Wil jij samenwerken met Entertainmenthoek?

Wil je bijvoorbeeld een winactie opzetten, heb je een leuk idee of wil je gewoon even van gedachte wisselen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op. Stuur ons een mailtje via glenn@entertainmenthoek.nl. Weet je al duidelijk wat je wilt? Dan ontvangen we graag de volgende gegevens:

  • Naam van de organisatie, product of dienst
  • Een omschrijving van de samenwerking
  • Het verwachte bereik
  • Wat je verwacht van Entertainmenthoek

Wij staan altijd open voor samenwerkingen, indien beide partijen ervan kunnen profiteren.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter